Er vision är vårt mål

Om Poolvision

Poolvision är ett poolföretag som säljer, bygger och utför service av swimmingpooler i region Stockholm och Sörmland. Företaget har varit verksamt under två decennier. Vår affärsidé är att kunna erbjuda en trygg och långsiktig kundrelation. Ni köper inte bara ett poolpaket utan ett tryggt och långsiktigt poolägande där vi finns med hela vägen även när poolen ska servas och renoveras i framtiden.


Vi säljer pooler i olika storlekar och material som vi anpassar efter Eran trädgård. När Ni köper en pool från Poolvision får Ni alltid ett komplett välfungerande poolpaket med allt som behövs för att vi ska kunna skapa Er Poolvision!

Vi har genom åren utökat vår organisation med flera anställda allt ifrån projektledare, säljare till byggteam och även byggt upp ett brett nätverk med pålitliga samarbetspartners som alla jobbar samspelt och noggrant.

Serviceteam: Lukasz & Nicklas
Linerteam: Anders & Dawid
Renoveringsteam: Artur & Leszek
Byggteam 1: Peter & Bogdan
Byggteam 2: Kamil & Darek
Markteam: Peter & Kenth
Snickeriteam: Janek & Gustav
Elteam: Nicko & Jimmy
Officetem: Jessica & Mattias
Ekonomiteam: Mari & Jessica

Vår historia

Poollivet startade redan i tidig ålder för Mattias då den första poolen byggdes i Järna hemma hos föräldrarna, man kan säg att; ”poolvatten fanns redan då i blodet”. Denna pool byggdes i tidig ålder men ändå delaktig i både grävningen, monteringen och såklart provbadningen ( i 20centimeter vatten och iskallt eftersom vi byggde på hösten).

Poolen där hemma var en självklar samlingsplats när släkt, vänner och bekanta kom förbi på besök. Många minnen finns hur vi har haft dyktävlingar och undervattenslekar genom åren.

 

4 juni 2006

Första renovering
2006 renoverades vår pool, en litet ansiktslyft behövdes, vi bytte linern. Allt annat var intakt i poolkonstruktionen. Glödlampan till undervattensbelysningen behövdes bytas ut. Runt poolen byggdes altanen större (familjen utökades och behövde mer plats för solstolar och umgänge).

8 september 2020

Andra renoveringen
2020 renoverades poolen igen. Denna gång var det dags att uppgradera poolen med en platsbyggd trappa (föräldrarna behövde ett smidigare sätt att ta sig i och ur poolen och barnbarnen mer yta att leka och sitta på). I samband med att poolen blivit med trappa passade vi på att lyxa till det med en platssvetsad liner som fick poolen att se ännu vackrare ut!