• KÖPA POOL
  • INSPIRATION
  • RENOVERA POOL
  • SERVICE OCH SUPPORT
  • POOL BLOGG
        • Liner - Poolduk till pool

0

Kundvagn

0
Subtotal: kr
Inga produkter i varukorgen.

Snart är badsäsongen här!

Vårkampanj

Just nu så har vi vårkampanj

Du har nu kommit till den särskilda kampanjsidan där du som servicekund kan ta del av våra fantastiska vårerbjudanden! Här hittar du alla produkter som ingår i våra två exklusiva erbjudanden:

Uppgradera din poolutrustning – 20% rabatt och installation ingår. 
Utforska vårt noggrant utvalda sortiment av produkter och hitta precis det du behöver för att göra din pool ännu bättre. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja rätt produkter, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och ser fram emot att göra din poolsäsong till den bästa någonsin!

OBS! Använd rabattkoden du fick i nyhetsbrevet i kassan för att se det rabatterade priset och få fraktfritt.

Poolvärmepumpar - 20% rabatt!

Byt ut din gamla utrustning mot produkter som förbättrar din poolupplevelse samtidigt som du investerar i en miljövänligare och elbesparande lösning för din utomhusmiljö.

Vi erbjuder inverter värmepumpar från Aquaflo, energisnål frekvensstyrd cirkulationspump samt saltklorinator Ei10 för bekymersfri poolskötsel och ett väldigt behagligt badvatten.

Är ni osäkra på vilken pump som passar er pool så hör av er till oss på 070-100 99 55

Cirkulationspumpar och saltklorinator - 20% rabatt!

Byt ut din gamla utrustning mot produkter som förbättrar din poolupplevelse samtidigt som du investerar i en miljövänligare och elbesparande lösning för din pool.

Vi erbjuder 2 stycken energisnåla frekvensstyrda cirkulationspumpar samt saltklorinator Ei10 för bekymersfri poolskötsel och ett väldigt behagligt badvatten.

Vårkampanjen: Ange unik rabattkod från nyhetsbrevet för att delta. Kampanjen är giltig t.o.m. 15 juni 2023.

Kontakta oss för ytterligare frågor eller önskemål om produkter

Har du frågor om vårstartkampanjen kontakta oss på info@poolvision.se eller tel 070-100 99 55 eller använd formuläret nedan.

Kontakta oss sidan / startsida