• KÖPA POOL
  • INSPIRATION
  • RENOVERA POOL
  • SERVICE OCH SUPPORT
  • POOL BLOGG
        • Liner - Poolduk till pool

0

Kundvagn

0
Subtotal: kr
Inga produkter i varukorgen.
[scrollsequence id="248"]

Välkommen till PoolVision

PoolVision helhetslösningar för pool

Välkommen till PoolVision, det lilla (halvstora) poolföretaget med er som kund i fokus. De senaste 20 åren har vi byggt över 700 pooler i Stockholmsområdet. Vi strävar efter långa relationer och nöjda kunder. (Läs vad några av våra kunder säger om oss.)
Vår lyhördhet till er som kund och vår långa erfarenhet är grunden för alla våra lyckade poolprojekt. Tveka inte att höra av er till oss, era pooldrömmar är ett samtal bort.

PoolVision - med kund i fokus

Välkommen till PoolVision, det lilla (halvstora) poolföretaget med er som kund i fokus. De senaste 20 åren har vi byggt över 700 pooler i Stockholmsområdet. Vi strävar efter långa relationer och nöjda kunder. 
Vår lyhördhet till er som kund och vår långa erfarenhet är grunden för alla våra lyckade poolprojekt. Tveka inte att höra av er till oss, era pooldrömmar är ett samtal bort.

Köpa och bygga pool

Vi säljer pooler och tillbehör med montage. Beställ poolen redan idag och låt oss hjälpa er med planering och montering.

Poolservice och support

Vi strävar efter långsiktiga relationer. Hos oss kan ni teckna serviceavtal för våröppning och vinterstängning av poolen.

Poolrenovering

Vi kan få er pool att se ny ut igen! Dags att byta liner, överdrag, trappa eller ett uppgradera till ett pooltak? Allt är möjligt!

Välkommen till Poolvision!

Vi har varit i poolbranschen i två decennier och har därför haft möjlighet att samla på oss en stor yrkeserfarenhet.

Det gör oss till det självklara valet när det gäller val av poolleverantör för ett hållbart poolägande och en långsiktig relation! Vi säljer, bygger och sköter all service av er swimmingpool.

Vi är med er från idéstadiet till badklar pool och hela resan efteråt så som skötsel, drift och underhåll, vi finns här för er.

Serviceavtal

Att äga en swimmingpool kan jämföras med att äga en bil. En pool kräver service, besiktning och framförallt underhåll- av er själva eller via oss!

Vi har tagit fram ett antal olika serviceavtal där vi underlättar ert poolägande genom att låta oss sköta om vårstarten och vinterstängningen av er pool varje vår och höst.

Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp med er pool, vi finns här för er!

Vi planerar med er

Vi sätter oss ner och planerar er framtida pool tillsammans.

Badklar anläggning

Vi tar ansvar för hela poolbygget, från grävning till sista montage.

Nära relation

Vi följer upp våra poolprojekt och söker en nära relation med vår kund.

Helhetsleverantör

Vi säljer kompletta poolpaket och ser till att rätt saker finns på plats inför monteringen

Våra poolkunder om oss

Kontakta Poolvision

Använd kontaktformuläret nedan så hör vi av oss så fort vi har möjlighet.
Pool 3,5 x 6,5 med mosaik liner
Pool som med det rejäla tralldäcket verkligen ger en generös yta att umgås på. För att komma ur poolen tar man hjälp av lejdaren. (Poolstegen)
Föregående bild
Nästa bild